Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

*De foto’s gemaakt door Jessica Los Fotografie (hierna te noemen JL-Fotografie), zijn alleen bestemd voor Jessica. Foto’s blijven ook eigendom/copyright van JL-fotografie mogen niet doorverkocht en/of gepubliceerd worden zonder mijn toestemming.

*Bijsnijden of een andere bewerking over de bewerkte foto’s heen aanbrengen is niet toegestaan, omdat dit de bewerking/stijl en resultaat van JL-fotografie teniet doet.

*Foto’s mogen gepubliceerd worden op prive accounts van social media. Hierbij moet er een naamsvermelding bij zijn voor JL-fotografie

*JL-fotografie levert geen digitale negatieven. Ook niet tegen betaling. De raw. bestanden/digitale negatieven bewaard JL-fotografie een 3 maanden. Daarna is er geen garantie meer, dit i.v.m. computers kunnen crashen, etc. De klant heeft zelf de verantwoording de bestanden goed te bewaren.

*Fotografie is een kwestie van persoonlijke smaak en uiting van creativiteit. Als u een fotoshoot boekt, gaat JLFotografie er van uit dat u JL-Fotografie kiest vanwege haar stijl en werkwijze van fotograferen maar ook de stijl van na bewerken. U kunt hier later niet op terug komen.

*Na het leveren van de foto’s heeft u 2 weken de tijd om eventueel ontevredenheid uit te spreken.

*JL-fotografie is niet verantwoordelijk als canvassen, fotoproducten of afdrukken van kleur en kwaliteit verschillen dan het digitale beeld. Is ook niet aansprakelijk voor kleur afwijkingen op niet gekalibreerde beeldschermen.

* JL-fotografie mag de foto’s gebruiken voor marketing doeleinden (website up to date houden, social media, pagina, flyers, visitekaartjes, etc.) Wilt de klant dit niet dient dit van te voren kenbaar gemaakt te worden.

*Annuleren van een fotoshoot dient uiterlijk 24 uur van te voren te zijn. Er word dan kosteloos een nieuwe afspraak geboekt. Annuleert u na deze 24 uur kunnen er kosten in rekening worden gebracht, dit gebeurt ook bij het niet komen opdagen van een fotoshoot. Is de fotografe van haar kant verhindert/ziek ook dan word kosteloos een nieuwe afspraak gemaakt.

*JL-Fotografie werkt met vooruitbetaling. Bij het boeken van de fotoshoot krijgt u informatie toegestuurd en de factuur. Deze dient op de dag van de fotoshoot op de rekening te staan. Cadeau/waardebonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten. Deze dienen ingeleverd te worden op de dag van de fotoshoot.

*Meer bestanden willen dan wat in het pakket aangeboden zit is mogelijk als er extra bestanden zijn. Deze kunnen afgekocht worden. Dit kan in overleg.

* JL-fotografie is niet aansprakelijk voor letsel & schade. Ook is JL-fotografie niet verantwoordelijk voor eigendommen van de klant.

*Bij een fotoshoot kan de fotografe (JL-Fotografie) niet aansprakelijk worden gesteld, voor het uitblijven van een bepaalde verwachting van een klant. Het kan altijd voorkomen dat niet alle betrokkenen in de camera kijken , niet willen kijken of lachen enz. Er wordt altijd rekening gehouden met alle omstandigheden.

* Bij te slecht weer voor een fotoshoot op locatie bepaald fotografe of de Weers omstandigheden te slecht zijn en de fotoshoot verzet word naar een andere locatie of datum. Fotoshoots buiten plannen blijft lastig met het Nederlandse klimaat. Wanneer we een fotoshoot buiten hebben gepland houden we goed in de gaten wat het weer wil gaan doen. Wil het volgens buienradar de hele dag regenen of alleen op het dagdeel dat we afgesproken hebben? Dan kunnen we het tijdstip verzetten indien mogelijk. Wil het de hele dag slecht weer worden dan verplaatsen we de fotoshoot naar een andere datum waarop iedereen kan. Bij minder dan 5 personen is het ook mogelijk om toch te kiezen voor een studioshoot als de foto’s echt gemaakt moeten worden.

Bij het boeken van een fotoshoot gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.